T: 06 2705 5815

 E: info@beerotica.eu

Over Ons

Beerotica Beer Tasting is opgericht door Ronald van Doorn en Jeroen Peters. Als zythologische trendwatchers en bierliefhebbers in hart en nieren volgen wij de vele ontwikkelingen in de ambachtelijke bierwereld nauwgezet.

Zo bezoeken wij al jaren lang nationale en internationale bierfestivals, kleine ambachtelijke bierbrouwerijen en gespecialiseerde bierwinkels. Tevens nemen wij regelmatig deel aan  nationale semi-proffesionele bierproeverijen en bierproef masterklassen. Niet alleen delen wij graag onze passie, maar ook kunnen wij alles vertellen over de feiten, de geschiedenis en, mede dankzij onze wetenschappelijke achtergrond, de wetenschap achter deze bieren.

Sinds een aantal jaren organiseren wij reeds kleinschalige proeverijen. In 2012 hebben we echter besloten om onze kennis te delen met een breder publiek. Ons ultieme doel is het overbrengen van onze passie en ons enthousiasme voor dit veelzijdige ambachtelijk gebrouwen bier en de ambachtelijke bierbrouwerijen. Tot op heden heeft dat steeds een zeer enthousiast publiek opgeleverd, dus schroom niet en laat ons ook u wegwijs maken in het “nieuwe bierproeven”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees Meer

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.