T: 06 2705 5815

 E: info@beerotica.eu

Proeverij Thema's

Beerotica Beer Tasting is de partner voor al uw bierproeverijen. Beerotica Beer Tasting regelt voor en in samenspraak met u een onderhoudende en informatieve bierproeverij, waarbij de vele facetten van bier en het bierproeven worden besproken.

Deze proeverijen zijn het beste te vergelijken met wijn en whiskey proeverijen, alleen staat bij ons het ambachtelijke product bier centraal. Wij durven te stellen dat smaakvariatie bij bierproeven groter, en daardoor uitdagender, is dan bij wijn en whiskey proeverijen. Ondersteund door hapjes en een multimedia presentatie zorgen wij voor een onvergetelijke avond. Onze vernieuwende bierproeverijen zijn geschikt voor onder andere personeelsverenigingen, ontvangst van (internationale) gasten, teambuilding activiteiten, buurtverenigingen maar het kan natuurlijk ook gewoon bij u thuis.

Beerotica Beer Tasting organiseert bierproeverijen in de Nederlandse of de Engelse taal voor zowel bedrijven als particulieren. Vanaf 10* deelnemers organiseert Beerotica Beer Tasting een bierproeverij op de door u gewenste locatie. Behalve de vaste thema's waaruit gekozen kan worden, kunt u in overleg een eigen thema samenstellen. Een typisch thema duurt ongeveer 3 uur en gedurende deze tijd proeft u 6 tot 7 verschillende ambachtelijke bieren.

 

*Proeverijen voor minder dan 10 deelnemers in de regio Wageningen in overleg mogelijk.

 

Meer Informatie Thema's

 

Wat kost een bierproeverij op locatie?

Prijzen zijn afhankelijk van het gekozen thema. De meeste thema's zijn beschikbaar vanaf 17,50 euro per persoon (voor de eerste 16 deelnemers), 15 euro per persoon voor iedere extra deelnemer boven de 16 personen:

 

Inclusief bijpassende kaasjes en stokbrood

Inclusief vermakelijke multimedia presentatie

Prijzen zijn exclusief km vergoeding **

Prijzen van eigen en deluxe thema's kunnen afwijken

 

Ook kunnen wij in overleg met u kosteloos een aansprekende digitale flyer ontwerpen die ter aankondiging binnen uw bedrijf, vriendenkring of vereniging verspreid kan worden.

 

** 19 cent/km vanaf Wageningen

 

Proeverij Thema's

Beerotica Beer Tasting biedt een breed scala aan vernieuwende proeverij thema's. Behalve de vaste thema's waaruit gekozen kan worden, kunt u in overleg een eigen thema samenstellen. De populairste vaste thema's van het momenteel zijn:

Bieren met een Verhaal

Trappist met een Twist

Hollandse Nieuwe

Extreme bieren

 

Meer Informatie Thema's

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.